ОФIЦIЙНИЙ САЙТ IВАНО-ФРАНКIВСЬКА

29.09 '15  Лауреати педагогічної премії ім. Богдана Ступарика

Міська педагогічна премія ім. Б.Ступарика є найвищою в місті відзнакою за вагомий внесок у педагогічну науку, розвиток дошкільної, загально середньої та позашкільної освіти, впровадження нових передових технологій у навчання та виховання учнів, досягнення високих результатів у педагогічній праці.

Присуджується з 2007 року до Дня працівників освіти.

Відповідно до рішення колегії управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 24.09.2015р. «Про нагородження премією ім. Б.Ступарика» за підсумками таємного голосування визначено лауреатами міської педагогічної премії ім. Б.Ступарика у 2015р.:

- Бойчук Святославу Ярославівну, вчителя географії ЗШ № 25. Святослава Ярославівна – член обласної творчої групи, як член творчої групи вчителів географії міста є співатором інформаційних матеріалів та конспектів уроків з теми «Африка». Результатом якісної роботи педагога є щорічні здобутки її вихованців на різних етапах Всеукраїнських олімпіад та турнірів з географії. Так за останні три навчальних роки вихованці Святослави Ярославівни здобули 27 перемог на ІІ етапі, 8 – на ІІІ етапі олімпіад. Найвищим здобутком на сьогодні є бронзова медаль Букатюка Романа на Міжнародній олімпіаді «Науки про Землю», що відбулася в Бразилії.

- Долгову Світлану Володимирівну, директора ЗШ № 3. Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 є центром вивчення російської та польської мови в області. У 2014-2015 навчальному році школа посіла 4 місце у рейтингу шкіл міста Івано-Франківська за участю у Всеукраїнських олімпіадах. У закладі навчаються учні більш ніж 27 національностей, при цьому для них всіх створено оптимальні умови навчання. На сьогодні у школі 47 дітей із тимчасово окупованої території України. Завдяки вмілому керівництву директора організовано міжнародну співпрацю та шкільне партнерство з низкою навчальних закладів Європи. Щороку збільшується кількість випускників школи, котрі вступають на бюджетну форму навчання у вищі вузи України та Європи.

- Романишин Наталію Йосипівну, директора СШ № 11. За результатами Всеукраїнських предметних олімпіад школа займає ІІІ місце серед усіх ЗНЗ міста та ІІІ – серед ЗНЗ області. Директор школи Романишин Н.Й. співпрацює з навчальними закладами України, Польщі, Франції, Німеччини та успішно впроваджує їх досвід у школі. З її ініціативи в жовтні 2014 року учні та вчителі школи перебували у м.Арлінгтон (США) у рамках програми співпраці асоціації міст-побратимів. На даний час СШ №11 налічує 14 призерів ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, 229 призерів ІІІ етапу олімпіад, 25 призерів ІІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт у рамках діяльності МАН, 22 переможці Міжнародного конкурсу FLEX з англійської мови, які навчалися в США; 39 призерів Міжнародного конкурсу «Перші кроки до самоврядування» в м.Ополє (Польща). Завдяки директору школи щороку призери Всеукраїнських олімпіад та конкурсів нагороджуються грамотами та цінними подарунками на традиційному “Святі школи”. 22 учні школи нагороджені стипендією міської ради, 5 – стипендією ОДА.

Лауреати міської педагогічної премії ім. Б.Ступарика 2015р. будуть нагороджені дипломами, почесними знаками та грошовими преміями на загальноміському святі до Дня працівників освіти, котре відбудеться 30 вересня 2015р. в обласній філармонії.



Друкувати